La nostra opció Un pla per a resoldre la crisi climàtica Al Gore
Des del punt de vista adequat, la crisi climàtica és una oportunitat sense precedents per redreçar, per fi, moltes de les causes permanents de patiment i misèria que s’han deixat de banda durant molt de temps, així com de transformar les esperances de les generacions futures de viure vides més sanes i pròsperes i d’augmentar les probabilitats d’èxit en la seva particular cerca de la felicitat.

La nostra opció reuneix les solucions més eficaces disponibles actualment i que, actuant en conjunt, serviran per resoldre aquesta crisi. La seva finalitat és separar la qüestió de la política tant com sigui possible i inspirar els processos polítics. En definitiva, fer que tots els països, i el món en el seu conjunt, s´enfrontin amb la decisió que han de prendre.Al Gore Al Gore es en la actualidad director de Current TV, una red privada de televisión por cable y por satélite para gente joven, basada en contenidos creados por los espectadores y el periodismo ciudadano. Gore es también director de Generation Investment Management, una firma que se ha centrado en un nuevo enfoque de las inversiones sostenibles. Gore es miembro del comité ejecutivo de Apple Computer Inc. y consultor de Google, Inc.
Al Gore fue elegido para la Cámara de Representantes de Estados Unidos en 1976 y para el Senado en 1984 y 1990. Fue investido como el 45.º vicepresidente de Estados Unidos en enero de 1993, cargo en el que permaneció ocho años. Es autor del superventas de 1992 La Tierra en juego: ecología y conciencia humana.
Tema:

Conceptos clave:

Autores vinculados: Gore, Al

Publico:

IBIC:
Llibres en català
Código 897012
ISBN 9788497843959
19x23,5
Pág. 416
Rústica con solapas
P.V.P. 30,9000 €
Precio sin iva 29,71 €
Febrer 2010