Código 897030
ISBN 9788497849906
IBIC JHM
Páginas 256
Formato 15,3 x 22,5
Fecha 12 septiembre 2023
PVP Papel 27,9€
PVP Ebook 16,99€

 

La imatge que mai no acaba Imprimir Gacetilla
Compartir:
La imatge que mai no acaba
Un viatge per l'antropologia visual, des del cinema etnogràfic fins a la intel·ligència artificial
Vivim en un moment de profundes transformacions en l’àmbit de la imatge i la cultura visual. Com pot ajudar-nos l’antropologia a pensar el paper de les imatges en la nostra vida quotidiana? I, al revés: com podem repensar alguns dels temes clàssics de l’antropologia (el ritual, el parentiu, l’experiència de l’Alteritat) a partir de les noves formes de visualitat contemporània?

Amb un llenguatge alhora clar i rigorós, Roger Canals redefineix en aquest assaig el camp de l’antropologia visual des d’un vessant alhora teòric i pràctic. A partir de nombrosos exemples del nostre dia a dia i d’experiències extretes de les seves pròpies pel·lícules i investigacions, Canals analitza com ens relacionem amb i a tra-vés de les imatges, i com teixim relacions amb els altres a través de la mirada i dels instruments de visió. Un llibre que defensa apassionadament les possibilitats de la imatge i de l’antropologia per a entendre i transformar el nostre món.

 

Canals, Roger
Es antropòleg i cineasta. Especialista en antropologia visual i cinema etnogràfic, és doctor en Antropologia per l’Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales de París i per la Universitat de Barcelona. Ha publicat nombrosos articles sobre antropolo...
Leer más »

 

Otras obras del autor Ver más títulos del autor »