Código 897014
ISBN 9788497847988
IBIC PDR
Páginas 128
Formato 13,1x19,5
Fecha
PVP Papel 10,9€
PVP Ebook

 

Ditona Imprimir Gacetilla
Compartir:
Ditona
El món va canviar tant que els joves han de reinventar tot: una manera de viure junts, institucions, una manera de ser i de conèixer…
Vivim, doncs, temps catastròfics pel que fa a l'educació del nostres joves? No hi ha dia que no sentim o llegim alguna cosa sobre el seu mal rendiment escolar, la seva manca de concentració en els estudis o el temps que perden teclejant en el seu mòbil... per no fer esment del seu suposat egoisme i del poc que els interessa allò que els adults tractem de transmetre'ls sobre tots els aspectes de la vida.
Michel Serres capgira del tot aquesta percepció i ens fa veure que, sense que ens n'adonéssim , ha nascut un nou ésser humà, que pensa d'una manera diferent perquè el món on viu és diferent. I que no el podem valorar d'acord amb els criteris d'un món que ja forma part del passat.
Aquest ésser, que ell bateja Ditona, de seguida ens resulta familiar: ens el trobem cada dia, com a pares, com a professors, com a ciutadans. De la mà de Michel Serres aprenem a entendre'l, a estimar-lo. I a veure que tot allò que ens semblaven mals auguris són senyals d'una vida que es renova.
- "Michel Serres és l'avi amb el qual tots somiem. En ell s'uneixen tan bé la saviesa i la joventut, que al seu costat es té la impressió de que té tota la vida per davant." - Sophie Bancquart, Directora de l'Editorial Pommier.
- "A aquest formidable assaig es pot aplicar igualment la frase de Michel de Montaigne: "val més un cap ben fet que un cap ben ple" - Lire, França.
- "Michel Serres analitza meticulosament i amb tendresa els canvis que comporten les noves tecnologies sobre (o en) les generacions actuals. Lluny d'estigmatitzar als nadius digitals, descriu una generació mutant i apassionada." - Dirigeants Chrétiens.

 

Serres, Michel
(Agen, Francia, 1930). Profesor de la Historia de la ciencia en la Universidad de Stanford. Fue miembro de la academia Francesa, autor de numerosos ensayos filosóficos de gran importancia y uno de los escasos filosófos contemporáneos que propuso una ...
Leer más »

 

Otras obras del autor Ver más títulos del autor »Libros Relacionados