Código 897008
ISBN 9788497840897
IBIC
Páginas 112
Formato 15,5 x 22,5
Fecha
PVP Papel 6,9€
PVP Ebook

 

El diari de l´Artur i la Cloe Imprimir Gacetilla
Compartir:
El diari de l´Artur i la Cloe
L´amor i la sexualitat explicats a dues veus

13,50 € - OFERTA 5,90 €

L’Artur i la Cloe van a la mateixa classe: es coneixen, s’agraden, es miren, parlen, comparteixen amics i activitats... I s’enamoren. L’Artur té bons col·legues i li encanta jugar a futbol o entretenir-se amb la consola; la Cloe explica a la seva millor amiga, la Carlota, gairebé tots els secrets, fins que coneix l’Artur i aleshores comença a escriure un diari, que acabarà compartint amb ell.
Al seu diari secret, l’Artur i la Cloe s’expliquen què els passa a l’institut, a més de confessar-se les emocions, el que arriben a sentir l’un per l’altra, fins que tenen la seva primera trobada íntima.
Els pares de la Cloe no aproven que surti amb l’Artur, perquè el seu pare, Philippe Brenot, és un psicòleg que es dedica al que alguns anomenen “sexologia”. Un dia visitarà l’institut per fer-hi una conferència. El diari de l’Artur i la Cloe és una aproximació a la vida afectiva i sexual dirigida als adolescents. L’obra es completa amb les dotze preguntes més freqüents sobre la sexualitat, que plantegen els joves i que respondrà el doctor Philippe Brenot.

 

Brenot, Philippe
Es psiquiatra y terapeuta de pareja. Ha escrito numerosos libros sobre el cuerpo humano y la sexualidad entre los que destacan Éducation sexuelle y Le Sexe et l’Amour.
Leer más »

 


Otros libros de la colección Ver colección completa »