Código 897012
ISBN 9788497843959
IBIC
Páginas 416
Formato 19x23,5
Fecha
PVP Papel 30,9€
PVP Ebook

 

La nostra opció Imprimir Gacetilla
Compartir:
La nostra opció
Un pla per a resoldre la crisi climàtica
Des del punt de vista adequat, la crisi climàtica és una oportunitat sense precedents per redreçar, per fi, moltes de les causes permanents de patiment i misèria que s’han deixat de banda durant molt de temps, així com de transformar les esperances de les generacions futures de viure vides més sanes i pròsperes i d’augmentar les probabilitats d’èxit en la seva particular cerca de la felicitat.
La nostra opció reuneix les solucions més eficaces disponibles actualment i que, actuant en conjunt, serviran per resoldre aquesta crisi. La seva finalitat és separar la qüestió de la política tant com sigui possible i inspirar els processos polítics. En definitiva, fer que tots els països, i el món en el seu conjunt, s´enfrontin amb la decisió que han de prendre.

 

Gore, Al
Al Gore es en la actualidad director de Current TV, una red privada de televisión por cable y por satélite para gente joven, basada en contenidos creados por los espectadores y el periodismo ciudadano. Gore es también director de Generation Investmen...
Leer más »