autor Llevadot, Laura

Laura Llevadot és professora de Filosofia Contemporània a la Universitat de Barcelona i coordinadora del Màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica (UB). Va ser la impulsora del festival de filosofia «Barcelona Pensa». Ha estat investigadora de la Universitat de Copenhaguen, a la Howard and Edna Hong Kierkegaard Library (Minneapolis, EUA), i a la Universitat de París 8. És, també, investigadora associada del Laboratoire d’études et de Recherches sur les Logiques Contemporaines de la Philosophie (Universitat de París 8).
Entre les seves publicacions hi destaquen, a més de diversos articles especialitzats sobre Kierkegaard, Deleuze i Derrida: Kierkegaard trough Derrida: Towards a Post Metaphysical Ethics (The Davies Group, 2013), La philosophie seconde de Kierkegaard (L’Harmattan, 2012), Filosofías post-metafísicas: 20 años de filosofía francesa contemporánea (UOC, 2012); Interpretando Antígona (UOC, 2015); Barcelone pense-t-elle en français? La lisibilité de la philosophie française contemporaine (Paris, 2016). És directora de la col·lecció de filosofia política en català a la que pertany aquesta obra: Pensament Polític Postfundacional.


Títulos publicados

Si alguna cosa defineix la democràcia, per Derrida, és el fet de ser l’únic sistema obert, l’únic capaç de permetre el dret a l’alteritat.

Llevadot, Laura
Directora Col·lecció - Laura Llevadot
Pensament Polític Postfundacional

1